+387 051 509 651 Pon - Čet: 08:00 - 16:00; Pet: 08:00 - 15:00 Branka Popovića 39, 78000 Banja Luka

Kontakt informacije

  • Branka Popovića 39, 78000 Banja Luka
  • Pon - Čet: 08:00 - 16:00; Pet: 08:00 - 15:00

Broma bel

Siguran izbor medicinskih profesionalaca

Naša kompanija osnovana je 1999. godine, i zastupnici smo vodećih svjetskih proizvođača iz oblasti medicinskih aparata i dijagnostičkog materijala. U našu ponudu ubrajamo izuzetno širok spektar proizvoda i materijala koji se koriste u biohemiji, hematologiji, transfuziji, mikrobiologiji, kardiologiji i anti-aging programu.

Zadovoljstvo klijenata

Tokom našeg poslovanja stekli smo preko 400 zadovoljnih klijenata, u koje ubrajamo vodeće medicinske ustanove, (klinički centri, bolnice, privatne klinike, domovi zdravlja), farmaceutske ustanove, veterinarske ambulante, firme za proizvodnju hrane i pića, sistemi za snadbjevanje vodom, kao i instituti za kontrolu hrane i pića.

Vrhunska oprema

Za svu aparaturu i proizvode iz našeg asortimana posjedujemo sve potrebne sertifikate koji našim klijentima garantuju kvalitet i sigurnost. Takođe, naša tehnička služba sastavljena od 6 kvalifikovanih inžinjera je uvijek tu za naše klijente kako bi im pružili svu neophodnu edukaciju, kao i servis svih uređaja čiji smo generalni zastupnici.

200+

Specijalističke ordinacije

Nudimo proizvode za različite vrste specijalističkih ordinacija.

100+

Bolnice i klinike

Širok asortiman naše ponude zadovoljava sve medicinske grane, te su naši vijerni klijenti i veće zdravstvene ustanove.

100+

Farmaceutske ustanove

Proizvodi koji su namijenjeni samostalnoj upotrebi kupca, takođe su dio naše ponude.

Rekli su o nama

dr Goran Janković

Već dugi niz godina sarađujemo sa kompanijom Broma Bel iz Banja Luke, i možemo reći da sa svojim stručnim kadrom i odličnim proizvodima ne samo da nama čine posao lakšim, nego i što je najbitnije, i našim krajnjim korisnicima
Profesionalnost, brzina isporuke, te veliki izbor registrovanih proizvoda koju nudi kompanija Broma Bel, čini naš posao mnogo lakšim i jednostavnijim.

dr Lenka Milić

dr Dragan Gajić

Iskustvo nas je naučilo da budemo veoma pažljivi u izboru kompanija sa kojima radimo. Zbog toga nastavljamo dugogodišnju saradnju sa kompanijom Brom Bel, jer poštuju dogovore i zakazane termine isporuke.

Rekli su o nama

dr Goran Janković

Već dugi niz godina sarađujemo sa kompanijom Broma Bel iz Banja Luke, i možemo reći da sa svojim stručnim kadrom i odličnim proizvodima ne samo da nama čine posao lakšim, nego i što je najbitnije, i našim krajnjim korisnicima.

dr Lenka Milić

Profesionalnost, brzina isporuke, te veliki izbor registrovanih proizvoda koju nudi kompanija Broma Bel, čini naš posao mnogo lakšim i jednostavnijim

dr Dragan Gajić

Iskustvo nas je naučilo da budemo veoma pažljivi u izboru kompanija sa kojima radimo. Zbog toga nastavljamo dugogodišnju saradnju sa kompanijom Brom Bel, jer poštuju dogovore i zakazane termine isporuke.